skip to Main Content

Evenementenbeveiliging

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen, je wenst optimale veiligheid & beveiliging voor de bezoekers. Dit mag niet ten koste gaan van de gastvrijheid. De bezoekers moeten zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen. Bij Proud Security denken wij aan je bezoekers en de veiligheid. Event Security is ons specialisme!

Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de beveiligingsbranche die zich richt op het in de hand houden van festivals, feesten, voetbalwedstrijden en andere soorten evenementen. De werkzaamheden alsmede het specifieke soort publiek waar een beveiligers tijdens evenementen mee te maken krijgt is gelieerd aan de diverse evenementen. Zo verschilt het publiek bij een muziekfestival ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement zoals bijvoorbeeld een beurs. De overeenkomst tussen alle evenementen is dat de veiligheid op de eerste plaats staat. Door de diversiteit van bezoekers, kunt u van onze evenementenbeveiliger verwachten dat hij kennis heeft van uiteenlopende situaties waarmee hij geconfronteerd kan worden.

Omdat ieder evenement verschilt van elkaar, maakt Proud Security voor u een veiligheidsplan op maat.

Proud Security biedt voor de evenementen de volgende diensten aan:

  • Vip Hosten
  • Portiers/ beveiligers
  • Toegangscontroleurs
  • Mobiele surveillanten
  • Camerawagen
  • Toezichthouders
  • Persoonsbeveiligers

Mocht u behoefte hebben aan andere diensten dan is dat mogelijk in overleg.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top