skip to Main Content

Horecabeveiliging

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven bederven agressieve incidenten de sfeer en veiligheid. Voor het uitgaanspubliek en ook voor horecagelegenheden. Proud Security vervult hierin een maatschappelijke functie. Als sfeerbeheerder, gastheer en verlengstuk van de politie in meerdere zaken door heel Nederland. Onze gastheren opereren met gevoel voor sfeer en daadkracht van een stevige beveiliger.

Bij elke horecazaak hoort een ander soort publiek. Op basis van de aard van café, discotheek of andere horecagelegenheid en het publiek zorgen wij voor een bijpassende beveiliger. Horecaportiers van Proud Security vullen hun rol in als gastheer en handhaver van de goede sfeer.

Onze horecaportiers handelen volgens de strenge veiligheidseisen die gelden voor hotel, restaurant, café of discotheek. We smoren negatieve invloeden van geweld, drugs en wapenbezit in de kiem op een manier die niets afdoet aan de gemoedstoestand.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top