skip to Main Content

Hotel beveiliging

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Hotel beveiliging

U heeft het beste voor met uw hotelgasten en dat betekent dat u altijd rekening zal houden met de veiligheid in en rondom uw hotel. Wij van Proud Security helpen u graag met het verhogen van de veiligheid bij uw hotel.

Onze beveiligers beschikken over de juiste omgangsnormen en professionaliteit om zich te onderscheiden van de andere aanbieders van deze dienst. Hotelbeveiliging wordt uitgevoerd door gediplomeerde beveiligers die weten wat te doen in geval van een calamiteit of het nu gaat om een bommelding, brandmelding of andere calamiteiten.

In alle hotels wandelen de bezoekers naar binnen en naar buiten. Het personeel van het hotel heeft het al druk genoeg met de bezoekers en kan daardoor niet altijd iedereen opmerken. Bij Proud security zorgen onze getrainde beveiligers ervoor dat uw bezoekers zich veilig en prettig voelen. Zij zorgen voor een fijne beleving en een nette ontvangst bij binnenkomst. Ook kunnen zij als aanspreekpunt dienen bij vragen van uw bezoekers. Onze beveiligers lopen rondes door uw hotel en staan u bij waar nodig.

Onze beveiligers hebben een flexibele werkhouding en begrip voor de dienstverlenende aard van uw hotel. De beveiligers worden speciaal getraind aan de hand van uw hotel, werkzaamheden en uw wensen.

De functie van beveiligingsmedewerker is zeer goed te combineren met receptiewerkzaamheden en werkzaamheden als nachtportier. Een ideale combinatie van safety, security en gastheerschap. Proud Security biedt voor uw hotel de volgende diensten aan:

  • Professionele ontvangst van uw bezoekers
  • Informeren van bezoekers
  • Surveillancerondes
  • Nachtreceptie
  • Nachtbeveiliging
  • Brand en sluit rondes
  • Calamiteiten opvolging
  • Open en sluit rondes
  • Toegangscontroles/ toezichthouden

Mocht u behoefte hebben aan andere diensten dan is dat mogelijk in overleg.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top