skip to Main Content

Luchthavenbeveiliging

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Luchthavenbeveiliging

De luchthavenbeveiliging van Proud Security biedt oplossingen voor beveiligingsvraagstukken binnen de luchtvaartbranche. Met meer dan tientallen jaren ervaring is Proud Security een geschikte speler in deze branche. Naast de beveiliging van passagiers, bagage en vliegtuigen, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide risicoanalyse. Ook biedt Proud Security ondersteuning bij de ontwikkeling van veiligheidsprogramma’s binnen uw organisatie.

Voordat passagiers en koffers aan boord van het vliegtuig gaan, doorlopen ze een uitgebreid beveiligingstraject. Na het inchecken volgen er verschillende veiligheidscontroles. Deze variëren van het controleren van handbagage en legitimatiebewijzen tot het screenen van ruimbagage via x-ray apparatuur. Onze beveiligers zorgen voor een vlotte, veilige en klantvriendelijke doorstroom van reizigers. Zonder onnodig oponthoud.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top