skip to Main Content

WIE ZIJN WIJ

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Proud Security uit Amstelveen (Noord-Holland) is een ervaren, ambitieuze, dynamische en innovatieve particuliere beveiligingsorganisatie die zich tot het uiterst inspant om de klant koning te laten zijn. Wij staan voor eerlijkheid en oprechtheid en gaan met deze instelling te werk. Het bedrijf kenmerkt zich door: transparantie, kwaliteit en korte communicatielijnen.
Daarnaast kunnen wij diverse communicatiemiddelen, metaaldetectoren, speciaal getrainde stand-by teams, security hostesses en VIP begeleiders leveren.
Door middel van een gepersonaliseerd beveiligingsplan bepalen wij samen met u waar de nadruk moet liggen en op welke wijze we op deze punten moeten reageren.

Om de veiligheid in uw omgeving te kunnen garanderen heeft Proud Security voor elk beveiligingsprobleem een adequate oplossing. Wij streven naar een kwalitatief uitmuntende dienstverlening volledig naar uw wensen. Dit betekent dat wij onze diensten regelmatig aanpassen en uitbreiden om zo uw veiligheid nóg beter te kunnen waarborgen. Op deze manier bieden wij een goede prijs/kwaliteit verhouding.

VISIE

Onze visie is: wanneer men zich in de huidige tijd en markt wil profileren als professioneel beveiligingsbedrijf, dit alleen kan door meer kennis, kunde, service en motivatie tot presteren te bieden dan de concurrentie. Daarnaast volstaan wij altijd een eerlijke aanpak te hanteren, zowel voor onze klanten als onze bezoekers. Dat is een merk om TROTS op te zijn. Dit is dan ook waar Proud Security voor staat.

Proud Security is een gecertificeerd en erkend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder vergunning nummer ND-5931. Wij voldoen aan alle eisen, welke gesteld zijn conform de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR). Tevens zijn alle beveiligers van Proud Security gescreend en gelegitimeerd door de Politie, afdeling korpscheftaken. (Voorheen Bijzondere Wetten).

Back To Top