skip to Main Content

Straatcoach

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Straatcoach

Een straatcoach levert zodoende een waardevolle bijdrage aan de veiligheid op straat door zichtbaar aanwezig te zijn. Een straatcoach is in staat de overlast van jongeren terug te dringen en het veiligheidsgevoel bij bewoners in de wijk te vergroten.
Jongeren worden aangesproken op onwenselijk en overlast veroorzakend gedrag. Wij hebben het over de volgende voorbeelden, het aanrichten van vernielingen, vechten en het veroorzaken van geluidsoverlast. Overlast veroorzakende jongeren worden op een laagdrempelige manier aangesproken waarbij mensen met straatkennis ingezet worden om serieus genomen te worden.
Tijdens de werkzaamheden maken onze straatcoaches schriftelijke rapportages van onregelmatigheden of signalen die zij waarnemen. Deze rapportages delen wij met u, zo heeft u ook inzage en weet u wat er speelt.

Onze straatcoaches voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Alarm/ calamiteiten opvolging
  • Hulpverlening bij ongevallen
  • Toezicht houden
  • Aanspreken onwenselijk gedrag
  • Waarborgen van de veiligheid in de buurt

Mocht u behoefte hebben aan andere diensten dan is dat mogelijk in overleg.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top