skip to Main Content

Susteams

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Susteams

Bij Proud Security leveren wij ook susteams aan de horeca en uitgaansgelegenheden. Dat zijn meestal één of twee teams van vier tot zes personen. Zij lopen bepaalde routes en houden toezicht op het publiek. Als er ongeregeldheden ontstaan kunnen zij het publiek aanspreken. Ook kunnen zij ter ondersteuning van de politie gelden. Dan geven de susteams ongeregeldheden en opstootjes door via een portofoon. Achteraf maken de beveiligers van Proud Security een rapportage van de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Zodat u ook op de hoogte wordt gesteld en weet wat er speelt.
De beveiligers van Proud Security hebben een net voorkomen en zijn verbaal sterk. Ook hebben zij de nodige ervaren om escalerende situaties op tijd te kunnen sussen. Zo blijft uitgaan gezellig en voelt men zich veilig. De susteams van Proud Security worden meeste ingezet bij uitgaansgelegenheden, kermissen, boulevards en evenementen.

De volgende werkzaamheden voeren de susteams van Proud Security uit:

  • Alarmopvolging
  • Aanspreken op onbesproken gedrag
  • Uit de hand gelopen situaties sussen
  • Toezichthouden
  • Rondes lopen
  • Rapporteren

Mocht u behoefte hebben aan andere diensten dan is dat mogelijk in overleg.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top