skip to Main Content

Winkelbeveiliging

24/7 Support

24/7 support

24/7 Support

Qualified Security
Professionals

24/7 Support

We are Reliable &
Committed

Winkelbeveiliging

Door de diversiteit van de winkels en warenhuizen zijn er op het gebied van winkelbeveiliging specifieke vaardigheden vereist. Hiervoor bieden wij al ons personeel specifieke trainingen en vaardigheden. Onze winkelbeveiligers moeten representatief zijn, hulpvaardig, dienstbaar en ze moeten in staat zijn om mee te denken en te anticiperen. Ook zijn ze niet bang aangesteld en verbaal sterk.

Bij onze winkelbeveiliging zijn de primaire doelen oplettendheid en beleefdheid. De beveiligers bij Proud Security worden juist getraind voor verschillende situaties. Zodat zij als nette gastheren uw klanten te woord kunnen staan. Ook zullen zij ingrijpen bij ongeregeldheden en deze proberen te sussen. Bij een winkeldiefstal zullen wij overgaan op aanhouding en de politie alarmeren.
Wij vinden communiceren met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom evalueren we met elke opdrachtgever om de 6 tot 8 weken, over de kwaliteit van de dienstverlening en de situatie in de winkel.

Proud Security wilt de klant graag ontzorgen en biedt u de volgende werkzaamheden voor winkelbeveiliging aan:

  • Controle rondes lopen
  • Toezicht houden op verdachte situaties
  • Hulpverlening bij ongevallen
  • Open en brand/ sluitingsrondes
  • Ongeregeldheden sussen

Mocht u behoefte hebben aan andere diensten dan is dat mogelijk in overleg.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via e-mail: info@proudsecurity.nl Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren via telefoonnummer (085) 06 08 848.

Contact opnemen met Proud Security

Back To Top